Lær NCO Byg bedre at kende

Læs om os​

Fremtidens byggeri på et solidt fundament

NCO byg, Aars A/S er et velkonsolideret murer og entreprenørfirma, som har eksisteret siden 1911. Vi lægger stor vægt på klassiske håndværksdyder, og med os som samarbejdspartner kommer du sikkert i hus – både hvad angår kvalitet, pris og leveringstid.

​Hvem er NCO Byg?

Vi har den fornødne ekspertise til de helt specifikke ønsker og behov den enkelte kunde måtte have. Vi arbejder altid på at udvikle nye og spændende projekter, og lægger vægt på stabilitet og kvalitet i vores hverdag. Dette gøres bl.a. ved altid at fremstå som en troværdig samarbejdspartner.

Samarbejdet mellem NCO byg, Aars A/S og dig skal være baseret på åbenhed og tillid med en gensidig og løbende afstemning af forventninger undervejs, så vi hele tiden kan justere og forbedre vores byggeproces.​

​Mennesker skaber værdier

Vores medarbejdere har en lang specialiseret erfaring indenfor byggebranchen. For at kunne følge op på vores målsætning om fortsat kvalitetsbyggeri er det vigtigt, at vores medarbejdere til stadighed efteruddannes. Derfor er deltagelse i efteruddannelseskurser en naturlig del af dygtiggørelsen af den enkelte medarbejder.

Vi tror på at det er menneskene, der skaber værdierne. Og derfor har vi indrettet os på en måde, hvor medarbejderne får en reel oplevelse af at kunne gøre en forskel, når de byder ind med deres idéer, konkrete og praktiske forslag til nye løsninger og med hver deres særlige kompetencer.

Mød vores medarbejdere

Vi involverer alle og uddelegerer ansvar

Den enkelte medarbejder engageres og motiveres til at tage ansvar for kvaliteten, for deadlines, samarbejdet og sikkerheden. Vi har en god ledelse som kan skabe kvalitet i løsningerne, engagement og kontinuitet.

ref-logo

​Vi har udført projekter for følgende kunder

Kvalitet for os er, når det færdige byggeprojekt lever op til kundens forventninger.

checked​  Open Aars

checked  Imerco Aars

checked  Musikhuset Alfa

checked  SparNord

checked  VUC Nordjylland

checked  Haverlevs Kirke

​​checked  Invita Køkkencenter

checked  Agri Nord

checked​  Aars Kirkecenter

checked  Kjærgaard Auto

​Du finder os på

NCO Byg, Aars A/S

Vestvej 5

9600 Aars

Kontakt os på

T: +45 9862 2455

E: info@ncogruppen.dk

facebook-app-symbol  envelope  telephone

​Åbningstider

Man-Tors: Kl.7:00 - 16:00

Fredag: Kl.7:00 - 12:30

Din garanti​